KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AS_MONACO"
Orosz milliárdos menti meg a Monacót 2011. november 24. 10:17 Dmitrij Ribolovlev orosz milliárdos, valamint a világ- és Európa-bajnok Youri Djorkaeff mentheti meg a szebb napokat látott AS Monaco labdarúgócsapatát. A dúsgazdag iparmágnás francia lapértesülés szerint az idén 200 millió eurót utal át a második liga utolsó helyén szerénykedő klubnak, amely így már a januári átigazolási időszakban erősíthet.
  
Gudjohnsen aláírt, irány a riviéra! 2009. augusztus 31. 22:14 A Barcelona rutinos izlandi csatára, Eidur Gudjohnsen a francia élvonalbeli AS Monacóban folytatja pályafutását, miután kora este aláírta szerződését - olvasható a francia klub hivatalos honlapján.
 
Marseille, Bordeaux, Monaco: csalódás! 2009. február 22. 23:31 Az egyaránt a bajnoki címre áhítozó Marseille és Bordeaux is kijózanító döntetlent ért el a francia élvonal 25. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az OM azzal vigasztalódhatott, hogy az egy ponttal legalább újra dobogós helyen tanyázik. A Girondins az utolsó pillanatokban egyenlített Fernando Cavenaghi góljával St. Etienne-ben. A Lille vereséggel küldte haza az AS Monacót.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu