KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANTONIO FLORO FLORES"
Kétszer volt hátrányban, de nyert a Juve 2011. április 10. 14:27 VIDEÓ! Először az idei szezon folyamán zsinórban három mérkőzést nyert a Juventus, miután nagy csatában, élvezetes második félidőt játszva 3-2-re legyőzte a Genoát a Serie A 32. fordulójában. A torinóiak kétszer kerültek hátrányba, de a 62. percben Luca Toni beállt, egy gólt előkészített, egy másikat pedig maga lőtt be, így az együttes sikeresen visszaállította kétpontos hátrányát a hatodik helyen álló Roma mögött a tabellán.
 
Udinéből kölcsönzött a Genoa 2011. január 18. 16:41 A Genoa kölcsönvette az Udinese csatárát, Antonio Floro Florest. A 27 éves támadó a szezon végéig, hivatalosan június 30-ig tette át a székhelyét a Marassiba. A Genoának állítólag másfél millió eurójába került Floro Flores kölcsönvétele. A játékost a Juventus is szívesen látta volna a soraiban.
 
Már megint csatárt igazol a Juve 2011. január 17. 00:49 Marad zebracsíkos mezben, mégis csapatot vált Antonio Floro Flores, aki hétfőtől hivatalosan is a Juventus csatára lesz - állítja a Corriere dello Sport.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu