KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANTOINE_KOMBOUARE"
Kirúgta Kombouarét a PSG? 2011. december 22. 17:16 Sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain menesztette Antoine Kombouaré vezetőedzőt – kevesebb mint 24 órával azt követően, hogy a csapat téli bajnok lett. Állítólag a sportigazgató közölte vele, hogy januárban már semmi keresnivalója nincs a Parc des Princes-ben.
 
Levegőhöz jutott a PSG – átmenetileg? 2011. december 5. 10:50 A PSG három vereség után vasárnap visszatalált a helyes útra, de ez közel sem jelenti azt, hogy Antoine Kombouaré hátradőlhetne a kispadon. Az Auxerre elleni szoros győzelem után nagyon óvatosan fogalmazott, vajon meddig tölti be álmai állását. Most még boldog.
 
Edzőjéért játszik Pastore és a PSG? 2011. augusztus 19. 15:35 Ligue 1 előzetes. Hiába a Differdange csütörtöki 4-0-s kiütése az Európa-ligában, a Paris Saint-Germain számára az igazán fontos mérkőzés a szombati Valenciennes elleni bajnoki lesz a Ligue 1 harmadik fordulójában, amelyen könnyen Antoine Kombouaré vezetőedző jövője múlhat.
 
Makélélé még egy idényt vállal 2009. július 3. 19:39
 
Megnevezték a PSG új vezetőedzőjét 2009. május 29. 17:44 Antoine Kombouaré irányításával kezdi meg a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a felkészülést a következő szezonra - adta ki közleményben a párizsi együttes.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu