KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANGELO_OGBONNA"
Ogbonna jött, Giaccherini ment 2013. július 11. 20:37 A Juventus megerősítette, hogy csapatában folytatja Angelo Ogbonna, a városi rivális Torino 25 éves, olasz válogatott középhátvédje. Nem volt olcsó mulatság az elcsábítása, közel 15 millió eurót emésztett fel.
 
Kidőlt az MU és a Juve célpontja 2012. december 13. 17:27 Előreláthatólag február közepéig nem léphet pályára Angelo Ogbonna, a Torino középhátvédje, az olasz labdarúgó-válogatott egyik nagy reménysége.
 
A Serie B-ből igazolhatnak az Ágyúsok! 2010. szeptember 30. 20:11 6,5 millió fontért, akár már a januári átigazolási szezonban az Arsenalhoz szerződhet a jelenleg az olasz másodosztályú Torino FC együttesében futballozó Angelo Ogbonna - értesült a La Stampa.
 
Torino-futballista súlyos autóbalesete 2008. december 22. 16:13 Súlyos autóbalesetet szenevdett Angelo Ogbonna, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Torino védője, miután gépkocsija felett elveszítette az uralmat, és felborult. A futballistát tűzoltók vágták ki a tropára tört járműből, de viszonylag szerencsésen megúszta az esetet, hiszen „csak” a válla tört el.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu