KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDRE_SCHEMBRI"
Görögországig futott a Fradi gólvágója 2011. július 7. 17:47 Az előző szezont a Ferencvárosban töltő máltai André Schembri a görög bajnokságban szereplő Olympiakosz Voloszhoz igazolt.
 
Alves és Schembri kell a Legiának 2011. június 14. 14:52 Immár hivatalos: a Lengyel Kupa idei győztese, a bajnoki bronzérmes Legia Warszawa a magyar élvonal két kiemelkedő csatárával is erősítene a következő szezonra. A varsóiak a BL-induló Videotonból Andre Alvest, míg az El-szereplő Ferencvárosból Andre Schembrit akarják megszerezni.
 
Hova tűnt a Fradi gólvágója? 2011. június 11. 14:03 Kámforrá vál André Schembri, a Ferencváros 25 éves, 31-szeres máltai válogatott támadója. Május közepén arról írtunk, hogy a Legia Varsóhoz tart a gólerős csatár.
 
Lengyel sztárcsapat vinné az FTC-csatárt 2011. május 14. 12:44 Lengyelország egyik legnépszerűbb klubja, a Legia Warszawa is szerződtetni kívánja a Ferencváros legjobb labdarúgóját, Andre Schembrit. Ezért vasárnap Marek Józwiak sportigazgató Szombathelyen tekinti meg a Fradi következő bajnokiját.
 
Varsóba igazolhat a Fradi sztárja 2011. április 29. 09:56 Andre Schembri nyáron szabadon igazolhatóvá válik, a Ferencváros csatárászát görög és ciprusi csapatok is szívesen látnák. Hírek szerint azonban Varsó lehet a végállomás.
 
Hős lett Svájc ellen a Fradi kapusa 2011. február 10. 16:44 Két ferencvárosi, Justin Haber és André Schembri is pályára lépett a máltai válogatottban a Svájc elleni a barátságos mérkőzésen. A szerdai meccs 0-0-ra végződött, az összecsapás hőse egy zöld-fehér játékos lett.
 
NB I-es körkép: videós összefoglalók! 2010. november 22. 16:52 A hétvégi 15. fordulóval lezárult a labdarúgó NB I "őszi szezonja", aki azonban lemaradt a gólokról, most itt az alkalom, hogy mind a nyolc mérkőzés találatát megnézze. A forduló legnagyobb nyertese a Pápán gázoló és a harmadik helyre fellépő Ferencváros volt, de az előtte álló Zalaegerszeg és a listavezető Videoton is meg tudta szilárdítani helyét a tabellán. A címvédő Debrecen és az idei Európa-liga-résztvevő Győr megalázó vereségbe szaladt bele, a Szolnok, a Vasas és a Honvéd pedig tovább rostokol. 2010-ben további két fordulót rendeznek.
 
Eb-selejtezőn két fradista 2010. november 15. 11:42 A labdarúgó NB I-ben már negyedik Ferencvárosból két játékost is beválogattak a máltai válogatott keretébe. Justin Haberre és André Schembrire újra tartósan számít a szövetségi kapitány.
 
Újra válogatott lett a Fradi hőse! 2010. szeptember 28. 19:26 Ismét meghívást kapott a máltai válogatottba André Schembri, de mellette Justin Haber kapusnak is meghívót postázott John Buttigieg kapitány.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu