KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AMARE_STOUDEMIRE"
NBA: 189 pontig jutott a két új álomtrió 2011. március 31. 09:27 A Miami Heat 123 pontot dobva győzött Washingtonban, a New York Knicks 120-at termelve óriási csatában múlta felül a New Jersey Netset az NBA alapszakaszának szerdai játéknapján.
 
Excsapatát oktatta a New York-i kosárhős 2011. január 8. 10:23 Pénteken eljött a nagy visszatérés ideje, nyolc a Phoenix Sunsnál eltöltött esztendőt és nyári 100 millió dolláros klubváltását követően a New York Knicks színeiben tért vissza és győzte le korábbi csapatát Amare Stoudemire. Az ötszörös MVP üdvözölte egykori legkedvesebb játszótársát, a kétszeres MVP Steve Nasht, mielőtt 23 ponttal és 9 lepattanóval járult hozzá a hosszú évek óta először rájátszásért küzdő New York Knicks 121-96-os győzelméhez.
 
A Cleveland földbe döngölte a Bostont 2010. május 8. 10:10 Története legsúlyosabb rájátszásbeli vereségét szenvedte el az NBA legsikeresebb csapata, a 17-szeres bajnok Boston Celtics, amelyet pénteken a Cleveland Cavaliers páholt el 124-95-re. A 2008-as bajnok a félidőig két triplát és öt lepattanót jegyzett, ezzel szemben a másik oldalon az alapszakaszgyőztes 65 pontot termelt, közülük 28-at LeBron James dobott.
 
Tony Parker megszórta a Minnesotát 2008. november 6. 09:32 Tony Parker nagy meccsét hozta az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának kilencedik játéknapja. A San Antonio Spurs klasszisa ugyanis karriercsúcsot jelentő 55 ponttal járult hozzá ahhoz, hogy együttese kétszeri hosszabbítás után végül legyűrje a Minnesota Timberwolves gárdáját. A Los Angeles Lakers városi rangadót nyert. A Phoenix játékosa, Amare Stoudemire 49 pontot dobott az Indiana Pacersnek.
 
Stoudemire megsérült, ám a Suns győzött 2008. október 24. 10:27 Az első alkalommal kezdőcsapatával felálló Phoenix Suns 11 pontos győzelmet aratott a nyáron Seattle városából elköltözött Oklahoma Thunder ellen. A mérkőzés harmadik negyedében sérült meg a hazaiak erőssége, Amare Stoudemire, aki ujját fájlalva hagyta el a játékteret. Tovább menetel a New Orleans Hornets, súlyos vereségbe szaladt bele hazai pályán a Dallas Mavericks.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu