KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALPESI_SI_VILAGKUPA"
Megkoronázták a síkirálynőt 2011. március 19. 11:49 Megszakította Lindsey Vonn hároméves uralkodását Maria Riesch, aki szombaton megnyerte a női alpesi sí összetett Világkupát, miután a szezon utolsó versenyét a rossz időjárás miatt lefújták Lenzerheidében.
 
Ivica Kostelic az alpesi sí királya 2011. március 12. 14:55 A horvát Ivica Kostelic nyerte a férfi alpesi sí Világkupát, miután behozhatatlan előnyre tett szert öt versennyel a szezon vége előtt Kvitfjellben.
 
Osztrák siker a német szlalompályán 2011. február 4. 16:40 Az osztrák Marlies Schild nyerte az alpesi sí Világkupa-sorozat női műlesikló viadalát a németországi Zwieselben, és így megerősítette vezető helyét a szakági versenyben.
 
A korrekorder Cuche győzött Kitzbühelben 2011. január 22. 18:32 A svájci Didier Cuche korrekordot döntve nyerte meg a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának szombati lesiklófutamát Kitzbühelben.
 
Félelmetes: elszállt a síelő - videó! 2010. december 18. 17:21 VIDEÓ! Meglepetésre Silvan Zurbriggen győzelmével zárult az alpesi sí Világkupa Val Gardena-i lesiklóviadala, a svájci megelőzve a leggyorsabb szám specialistáit az összetett pontverseny élére állt.
 
Ez a hiba nagyon sokba került! 2009. március 14. 12:14 Aksel Lund Svindal nyerte az Alpesi sí 2008/09-es Világkupa-sorozatának összetett versenyét, azonban a norvég kiválóságnak ehhez szüksége volt arra is, hogy Benjamin Raich az Aréban zajló Vk-döntő utolsó műlesikló-viadalán az első futamban kiessen. A verseny előtt mindössze kétpontos hátrányban lévő osztrák így elbukta a lehetőségét annak, hogy aranyérmes legyen.
 
Extázisban az osztrákok Norvégiában 2009. március 7. 13:16 Osztrák kettőssiker születetett szombaton délelőtt a norvégiai Kvitfjellben rendezett alpesi sí Világkupán lesiklásban. Klaus Kröll pályafutása második sikerét aratta 1:32,12-es idővel, az összetettben vezető Michael Walchhofert megelőzve. A futam után biztossá vált, hogy osztrák siker születik a szakági összetettben, az aarei záróversenyen Walchhofer és Kröll dönthet egymás között a kristálygömb sorsáról.
 
Szlalomban Lizeroux vitte a pálmát 2009. március 1. 14:44 Karrierje második győzelmét aratta Julien Lizeroux a szlovéniai Kranska Gorában az alpesi sí Világkupa szlalomversenyén vasárnap. A francia remek második futamának köszönheti sikerét, megelőzve az első kör után még vezető Giuliano Razzolit.
 
Újra ünnepelhetett Ted Ligety, a címvédő 2009. február 28. 18:10 Hosszú hónapok várakozása után ismét győzelmet aratott az alpesi sí Világkupában Ted Ligety, az óriás-műlesiklás címvédője a szlovéniai Kranjska Gorában.
 
Fischbacher először, Vonn másodszor 2009. február 28. 16:08 A bulgáriai Banszkóban zajló alpesi sí Világkupa-futamon az osztrák Andrea Fischbacher győzött lesiklásban, megelőzve a szlovén Tina Mazét és a pénteken műlesiklásban diadalmaskodó svájci Fabienne Sutert. Szombaton csak 12.-ként ért célba, a címvédő amerikai Lindsey Vonn egy versennyel a vége előtt mégis megnyerte a szakági Világkupát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu