KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALESSIO_CERCI"
Cerci átesett az orvosin 2015. január 2. 17:03 Jövő nyárig az AC Milanhoz kerül kölcsönbe Alessio Cerci, a spanyol bajnok Atlético Madrid olasz válogatott labdarúgója. A 27 éves támadó pénteken már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.
 
Jövök, Milan! - üzenték Madridból 2014. december 29. 15:19 Alessio Cerci türelmetlenül várja, hogy Fernando Torresért cserébe másfél évre (kölcsönben) a Milané lehessen. Az olasz válogatott támadó nem tudta elnyerni Diego Simeone bizalmát az elmúlt félévben az Atlético Madridnál.
 
Küszöbön áll a Torres-Cerci csere! 2014. december 26. 14:03 Fernando Torrest csak a nyáron szerződtette a Milan a Chelsea-től, de a Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a 30 éves spanyol világsztár máris továbbáll Itáliából, hét és fél év után visszatér nevelőegyesületéhez, a jelenlegi spanyol bajnoki címvédő Atlético Madridhoz. Az ügylet keretében az olasz válogatott Alessio Cerci az ellenkező utat teheti meg. Mindkét esetben másfél esztendős kölcsönadásról van szó, a hírek szerint már csak Cercin múlik minden.
 
Alessio Cerci közel a Man. Cityhez 2011. június 29. 15:02 Olasz támadót készül szerződtetni a Manchester City, amely némi meglepetésre közel áll a Fiorentinában szereplő kevésbé ismert Alessio Cerci leigazolásához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu