KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBERTO_MALESANI"
„Az Inter eddig bukta ezeket meccseket” 2011. január 16. 13:33 Leonardónak bő másfél hét alatt sikerült az, aminek Rafael Benítez közelében sem járt az ősszel: zsinórban negyedik mérkőzését nyerte meg az Inter vezetőedzőjeként. A szombati meggyőző 4-1-es Bologna elleni győzelmet követően a brazil szakember elmondta, van hova fejlődni a csapatnak, de biztatónak tartja, hogy olyan meccseket húznak be, amiket korábban elbuktak. Rajta kívül megszólalt Motta és Cordóba, továbbá Alberto Malesani, a vendégek edzője.
 
A hajrában mentett edzőt a Bologna 2010. november 6. 19:54 Marco Di Vaio és Giménez kései találataival 2-0-ra győzött a Bologna az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. Alberto Malesani mester ezzel nyert egy kis időt, hiszen csapata Lecce feletti sikerével elhagyta a kiesőzónát. A hazaiak ezzel a 12. helyre jöttek fel, a Lecce eggyel mögöttük áll a tabellán.
 
Új edzője van a Bolognának 2010. szeptember 1. 14:35 A Siena korábbi vezetőedzője, Alberto Malesani lett a Bologna labdarúgócsapatának új trénere - jelentette be az együttes szerdán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu