KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AL_AHLI"
Összecsapások Egyiptomban: több halott 2012. február 3. 10:55 Újra a feje tetejére állt Egyiptom. Tüntetők ezrei vonultak utcára a szerda esti, 74 halálos áldozatot követelő szurkolói rendbontást követően, a legfőbb célpont a gyengekezű politikai hatalom volt. A rendőrség több helyütt összecsapott a hangoskodókkal - két embert le is lőttek.
 
Az Al-Ahli játékosai besokalltak 2012. február 2. 16:55 Nem akarnak többé futballozni a szerdai, 74 halálos áldozatot és több száz sebesültet követelő egyiptomi stadionkatasztrófa után az al-Ahli játékosai. A kairói csapat a helyi al-Maszrival találkozott Port Szaídban, s a meccs után tömegverekedés tört ki a pályán.
 
El-győztes tréner Dubajban 2011. november 9. 16:21 Új klubot talált magának az Atlético Madrid korábbi El-győztes edzője, a spanyol Quique Sánchez Flores, akit az Egyesült Arab Emírségekben, a dubaji Al Ahlinál vettek alkalmazásba.
 
Sokk: az arabokhoz került a sztárcsatár 2011. szeptember 10. 14:55 Kölcsönvette a teljes szezonra Asamoah Gyant az Egyesült Arab Emirátusokban szereplő Al-Ahli, a támadót a Sunderland 13 millió fontért vásárolta tavaly.
 
Inter: Lúcio 2014-ig hosszabbít 2011. július 22. 13:11 Brazil értesülések szerint az Inter hátvédje, Lúcio meghosszabbítja szerződését, amely egészen 2014-ig garantálja helyét az olasz ezüstérmesnél.
 
Mégis van klubja az aranylabdásnak? 2011. június 27. 09:26 A közvélemény már szabadügynökként kezelte Fabio Cannavarót pedig dubaji klubja állítja, egyáltalán nem bontotta fel a 2006-os aranylabdás szerződését. Ezt az al-Ahli ügyvezetője, Ahmed Kalifa Hamad jelentette ki, miután vasárnap híre ment, az olasz védőt átigazolási díj nélkül szerződtetné a Premier League újonca, a Queens Park Rangers.
 
Trezeguet aligha marad Európában 2010. június 12. 10:27 Egyre kevesebb az esély, hogy David Trezeguet a Juventus labdarúgócsapatánál kezdi meg az új szezont. A francia csatárért a Gazzetta dello Sport értesülései szerint kész ajánlatot tenni a Los Angeles Galaxy, de a Tuttomercatoweb úgy tudja, az arab Al-Ahli is aktívan érdeklődik iránta.
 
Marcello Lippi az Al-Ahli edzője lesz! 2010. június 11. 10:59 Olasz értesülések szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy a világbajnoki címvédő talján futballválogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi a dubaji Al-Ahlihoz szerződik. A kiváló szakember követheti a nemrégiben odaszerződött Fabio Cannavarót.
 
Elrajtolt a 2009-es klubvilágbajnokság 2009. december 9. 18:54 Az Auckland City találkozik az Atlantéval a klubvilágbajnokság negyeddöntőjében, miután 2-0-ra legyőzte az Al-Ahlit a 2009-es sorozat első találkozóján Abu-Dzabiban, az Egyesült Arab Emirátusokban. Az új-zélandiak második góljánál a futballínyencek is csak csettintettek, Chad Coombes távoli lövését ember nincs, aki kitolta volna a bal felső sarokból.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu