KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AFRIKAI_NEMZETEK_KUPAJA"
Tragédiát okozott Eto’o kihagyott 11-ese 2011. június 6. 19:02 Borzasztó következményekkel járt az Internazionale sztárjának bakija: Samuel Eto’o kihagyott 11-ese miatt ugyanis Kamerun csak gólnélküli döntetlent játszott Szenegállal, a találkozó utáni összecsapásokban pedig négyen életüket veszítették.
 
Hiába minden, Adebayorék nem indulhatnak 2010. február 19. 11:56 A nemzetközi Sportdöntőbíróság elutasította Togó kérelmét, amelyben az afrikai ország futballszövetsége szerette volna elérni, hogy eltiltását ideiglenesen függesszék fel. Ismert, hogy az Emanuel Adebayor nevével fémjelzett csapatot az idei Afrika-kupa előtt fegyveres gerillák támadták meg, a küldöttség három tagja halálos golyót kapott.Ezek után az együttes visszalépett a tornától.
 
Egyiptom Afrika legjobbja! 2010. január 31. 18:52 A jolly joker Mohamed Nagy döntötte el a cserepadról beszállva a 27. Afrikai Nemzetek Kupája döntőjét Luandában, Angola fővárosában: Egyiptom Ghána elleni 1-0-s győzelmével történelmet írt, egymás után harmadszor gyűjtötte be a rangos trófeát!
 
ANK: tovább büntetik Togót! 2010. január 30. 14:49 A kontinens labdarúgósát irányító CAF úgy döntött, az angolai tornától terrortámadás és kormánydöntés után visszalépett togói labdarúgó-válogatott a következő két Afrika-kupán sem vehet részt. Ezt Issa Hayatou, a szövetség elnöke jelentette be.
 
Algéria kiejtette Drogbáékat! 2010. január 24. 23:40 Algéria labdarúgó-válogatottja az Angolában zajló Afrikai Nemzetek Kupája második negyeddöntőse, miután drámai csatában, hosszabításban győzte le 3-2-re Elefántcsontpartot vasárnap este. A Sivatagi Rókák Egyiptommal vagy Kamerunnal találkoznak a négy között.
 
Ghána kiverte a házigazdát 2010. január 24. 18:58 Nem sikerült története során először elődöntőbe jutnia Angolának az Afrikai Nemzetek Kupáján, a négyszeres győztes Ghána állította meg a házigazdát vasárnap este Luandában. A Fekete Csillagok győztes gólját Asamoah Gyan szerezte az első félidőben.
 
Ettől rettegett a Chelsea: Essien kidőlt 2010. január 18. 17:24 Részleges térdszalag-szakadást szenvedett a ghánai labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Michael Essien, miután megcsúszott a vasárnapi edzésen. Búcsút int az Afrikai Nemzetek Kupájának, egy hónapot hagyhat ki. Kérdéses, szerepelhet-e a Chelsea színeiben az Arsenal és az Inter ellen februárban.
 
Elszállhatnak Karthágó Sasai 2010. január 17. 19:09 Gólnélküli döntetlenre végzett egymással Gabon és Tunézia az Afrikai Nemzetek Kupája vasárnapi játéknapján a D jelű csoportban. Ezzel bravúrra lesz szüksége Karthágó Sasainak a záró fordulóban. Tunéziának le kell győznie Kamerunt, ha tovább akar jutni a negyeddöntőbe.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu