Szegedi siker a Szőnyi úti nyitányon

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 18:49
A férfi vízilabda ob I nyitófordulójában a Szeged 10-8-ra győzött szombat délután a BVSC otthonában. Alaposan bekezdtek a Tisza-partiak, el is húztak az elején, a folytatásban aztán feljött a Szőnyi úti alakulat, de fordítania már nem sikerült.


FÉRFI VÍZILABDA OB I, 1. FORDULÓ:
BVSC – SZEGED 8-10 (2-5, 1-2, 2-1, 3-2)
Szőnyi út, 200 néző, vezette: Horváth Csaba, Schlosser Jenő
BVSC: Decker A. – Szűcs L. 1, Hopkins 2, Ambrus F. 1, Tóth Z., Galambos P., Simon A. Csere: Halek, Pecz, Szabó P. 1, Nagy S., Kriszt Rókus 3, Zsoldos Vezetőedző: Vincze Balázs
SZEGED: Baksa – Vejzagic, Lehmann 2, Korolija 3, Varga T. 1, Komlósi, Weszelovszky 3 Csere: Varga P. 1, Juhász Zs., Molnár P., Éles, Kuncz, Szabó Z. Vezetőedző: Kásás Zoltán
Emberelőny: 10/1, ill. 14/3
Ötméteresek: 1/1, ill. 1/1

 

Roppant küzdelmes mérkőzésen szerezte meg a három bajnoki pontot a Szőnyi úton a Szeged. A mérkőzés elején négy góllal elhúzták a vendégek, de aztán nagyon sokat hibáztak, így feljöttek a hazaiak.

 

Mindkét csapatot rengeteg pontatlanság és dekoncent játék jellemezte, a látottak kimerítették az idény eleji forma fogalmát. Nagy csata alakult ki a hajrára, cseppet sem volt kilátástalan a vendéglátó helyzete a végjátékhoz közeledve.

 

A csoda azonban elmaradt, nem tudott fordítani a BVSC a végén. Egyetlen ötméteresét mindkét gárda értékesítette, az emberelőny-mutató azonban itt is, ott is pocsék: tzíből egy, illetve tizennégyből három.

Kásás Zoltán csapata tehát 10-8-ra nyert a szezonnyitón, a győzelemből oroszlánrészt vállalt az egyaránt háromszor eredményes Weszelovszky László és Milos Korolija.

 

 

EDZŐSZEMMEL:
Vincze Balázs: - Nagyon csalódott vagyok. Megvolt az esélyünk a győzelemre, de nem sikerült fordítanunk, sajnálom.
Kásás Zoltán: - Rengeteg hibával játszottunk, az egyetlen pozitívum az, hogy elvittük a három pontot a Szőnyi útról.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu