Amerikai futball: pénteken mérkőzik a Cleveland és a Denver

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 6. 17:33
Kivételesen magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik a Cleveland Browns - Denver Broncos találkozót. A tengeren túli profi amerikai futball-liga (NFL) 10. játékhetéhez tartozó mérkőzés a több élő közvetítés lehetősége miatt került a szokatlan időpontra.


Magyar idő szerint péntek hajnal 2 óra 15 perckor kezdődik meg az amerikai profi futball-liga (NFL) 10. játékhete, amelyet a Denver Broncos clevelandi vendégszereplése nyit meg.

A Denver az elmúlt fordulóban meglepetésre kikapott a Miami Dolphins-tól - megbotránkoztatva ezzel a hazai szurkolókat. Vereségük ellenére a "musztángok" még mindig vezetik csoportjukat (AFC-Kelet) 4-4-es mérleggel.

Clevelandben is már kezd elmúlni az az eufória, ami a New York Giants legyőzése után keletkezett. A Browns ugyanis azóta zsinórban két hazai vereséget szenvedett, melynek következményeit elsőként az irányító, Derek Anderson szenvedte meg, akit Brady Quinnre cserélt le Romeo Crennel vezetőedző.

A Browns 3-5-ös mutatója és az AFC-Északi csoportjában elfoglalt harmadik helye miatt az esélytelenebb csapat szerepét tölti be a mérkőzésen.

Champ Bailey nélkül a Denver védelme a leggyengébb a ligában, ám a Broncos az elmúlt négy meccsét megnyerte a Browns ellen.

A két csapat legutóbb 2006 októberében találkozott, mikor is a Denver 17-7-es győzelmet aratott.


AMERIKAI PROFI FUTBALL-LIGA (NFL), ALAPSZAKASZ, 10. JÁTÉKHÉT:
NFL, 10. játékhét:

Magyar idő szerint péntek 02:15

Cleveland Browns - Denver Broncos

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu