A sírból jött vissza a Denver Broncos

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 7. 10:01
Bár végig vezetett, mégis újabb vereséget szenvedett el a Cleveland Browns csapata a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) 10. játékhetén. A hétközi mérkőzés utolsó percében elért touchdownnal ugyanis az esélyesebb Denver Broncos csapata örülhetett a találkozó végén.


Meggyőzően kezdett a hazai Cleveland Browns csapata az NFL 10. játékhetének pénteki mérkőzésén a Denver Broncos ellen. Úgy tűnt a hétközi irányítócsere (Derek Anderson helyére Brady Quinn került) jót tett a "barnáknak". A második negyed végén magabiztos, 20-10-es vezetéssel mentek pihenni.

Az előny az utolsó negyedig kitartott, így minden hazai szurkoló és játékos már a zsebében érezte a reménytadó győzelmet. Ám ekkor jött a váratlan csapás: a Denver irányítója, Jay Cutler a saját 2 yardos vonaláról indított egy dobást, ami hajszálpontosan Eddie Royal kezében landolt. Royal védője rosszul számította ki a labda ívét és árnyékra vetődött, így az elkapó senkitől sem zavartatva sprintelhetett a célig. 93 yardos touchdown, 13 másodperc alatt!

A megdöbbent hazai drukkereknek leesett az álla, amikor Quinn Winslownak szánt rövidecske átadásából labdaszerzést erőszakolt ki a - liga leggyengébbnek vélt - denveri védelem. A Paymah által megszerzett labdával a "musztángok" a saját 38 yardos vonalukról vezették végig a támadást egészen touchdownig.

A clevelandi remények egy 78 yardos támadást követően szerzett újabb hét pont után jöttek vissza, de az utolsó percben Jay Cutlerék 80 yarddal válaszoltak, kialakíva ezzel a 30-34-es végeredményt.

A Denver győzelmével változatlanul az AFC Nyugati csoportjának élén áll (5-4-es mérleggel), míg a Cleveland álmai a rájátszással kapcsolatban gyakorlatilag elszálltak - révén, hogy a "barnák" 3-6-os mérleggel az AFC Északi csoportjának harmadik helyén szerénykednek.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu