Visszavonul Roger Federer

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 1. 16:08
A világranglista vezető Roger Federer a két gyengére sikerült amerikai versenyről hazatérve sokkoló bejelentést tett csütörtökön Bázelben: a tizenhatszoros Grand Slam bajnok svájci úgy döntött, átmenetileg visszavonul. Az ok rendkívül egyszerű, kiderült, hogy felesége Mirka másodszor is ikerterhes.



Federer kedd éjjel Miamiban még arról beszélt a cseh Berdych elleni vereség után, hogy nem szeret ilyen meccseket elveszíteni, ég a vágytól, minél előbb újra pályán akar lenni és keményen edzve, dolgozva még erősebben kíván visszatérni, nagyon várja a salakos szezont. Néhány újságírónak már akkor feltűnt, hogy a minden idők legjobb teniszezőjének tartott zseni fásult és fáradt. „Nem titok, hogy mind az öt amerikai meccsemen szenvedtem. Csalódást keltő volt a teljesítményem. Nem tudom, miért nem sikerült a formaidőzítésem. Ausztráliában remekül ment a játék és abban bíztam, hogy azon a szinten folytatom itt. Talán a betegség többet vett ki belőlem, mint gondoltam és a kihagyás is hosszabb lett az ideálisnál. Ezzel együtt többet vártam magamtól”- magyarázta a bázeli még Floridában.

Federer azt már korábban bejelentette, hogy az idén nem indul az európai salakos szezon első nagy versenyén Monte Carlóban. Most azonban azzal okozott szenzációt, hogy közölte, meghatározatlan időre leteszi az ütőt, mert át kell gondolnia, mi a fontosabb az életében: a család, vagy a tenisz. Felesége és az ikrek a világ legtávolabbi pontjára is elkísérik, de a legfrissebb hírek szerint a Federer família akár még az idén tovább bővülhet.

A teniszvilágot sokkolta Roger Federer bejelentése. A legnagyobb rivális Rafael Nadal először április elsejei tréfának gondolta a hírt, de mikor felocsúdott azt mondta, visszavárja Rogert és reméli, hogy még 2010-ben újabb Grand Slam döntőt játszhatnak.

A SPORTHIRADO.HU KÖZLEMÉNYE
Tisztelt Olvasó!

Bízunk benne, hogy bocsánatos bűnnek tekinti április elsejei tréfánkat, három mai cikkünket. Tekintsük úgy, hogy néhány órára belénk bújt a kisördög.

Sajnos nem igaz, hogy a magyar labdarúgó válogatott kapott még egy esélyt, hogy 1982. után az idén újra ott legyen a labdarúgó világbajnokságon.

Ki tudja egyszer talán közös stadionja lesz a Ferencvárosnak és az Újpestnek, de egyelőre nincs erről szó (csak arról, hogy a józsefvárosi önkormányzat stratégiai együttműködés keretében támogatja a szomszédos kerület büszkeségét, a Fradit).

Roger Federerről szóló írásunkban valódi volt minden, amit még Miamiban mondott, de arról nem kaptunk hírt, hiteles forrásból, hogy Mirka újra terhes lenne és ezért Roger átmenetileg letenné az ütőt.

Szerintünk ennyi belefér április 1-én! Sajnáljuk, ha ezzel bárkinek csalódást okoztunk, de inkább mosolyogjunk együtt egy jót. Amint azt megszokhatta az év 364 napján hiteles, pontos, fegyelmezett, kiszámítható oldal a SportHirado.hu! Ígérjük, mostantól megint ez lesz a jellemző ránk!

Ne kövezzen meg minket! Nevessen!

SportHirado.hu szerkesztőség
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu