Szávay előrébb lépett a világranglistán

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 17. 14:15
Szávay Ágnes a torontói Rogers kupa első napján harmadik mérkőzést játszik a szabadkártyás, kanadai Valerie Tetreault ellen, aki a legfrissebb világranglistán a 161. helyen áll. Szávay, három pozíciót javítva hétfőtől a 30. a legjobbak között.


A jelenlegi legeredményesebb magyar teniszező hétfőn mérkőzik a 21 éves kanadai lány ellen, hogy utána vagy a spanyol Suarez Navarróval, vagy a lengyel Agnieszka Radwanskával játszhasson a továbbjutásért. Meccsüket a Grandstanden harmadikként kezdik meg egy páros és egy egyéni mérkőzés után.

Ez lesz Szávay negyedik mérkőzése az amerikai kontinensen az idei nyáron, azt követően, hogy Cincinattiban legyőzte Agnieszka Radwanska hugát, Urszula Radwanskát, ám nem sikerült túljutnia az olasz Flavia Pennettán. Továbbá a Los Angelesi tornán már első mérkőzésén megállította ellenfele, az orosz Jelena Vesznyina. Ezúttal szerencsésebb sorsolást kapott, a 161. Valerie Tetreault személyében, mivel minden nagy név részt vesz az augusztus 17-én kezdődő Canadian Open-en. Közben Szávay Ági az új hivatalos ranglistán a 33. helyről a 30.-ra került.

Hétfőn egy másik magyar is középpontba kerül Torontóban, mivel Szeles Mónikát, a kilencszeres Grand Slam győztes teniszcsillagot beválasztották a Rogers Cup Hall of Fame-be. Ő is pályára lép a kanadai Aleksandra Wozniak oldalán, Martina Navratilova és Serena Williams párosa ellen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu