Roland Garros: négy között a címvédő

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 31. 17:20
Francesca Schiavone újabb háromszettes csatát túlélte tartotta életben címvédési reményeit a Roland Garroson, a tavalyi női győztes Anasztazija Pavljucsenkovát verte 1:6, 7:5, 7:5-re és ott van az elődöntőben. Háromnapos mérkőzést nyert meg Andy Murray, aki 0-2-ről fordítva győzött Viktor Troicki ellen és lépett a legjobb nyolc közé.


Az ötödik helyen kiemelt olaszt 2 óra 34 perces csatára kényszerítette a 19 éves orosz, aki az első szettben lelépte őt, de Schiavone nagy csatában behúzta a másodikat.

A harmadik felvonás is eldőlni látszott, amikor a címvédő 5:1-re vezetett, de Pavljucsenkova kétszer brékelve 5:5-re egyenlített, igaz fordítania már nem sikerült.

Schiavone Jankovics kiejtése után újabb döntőjásztmás mérkőzést nyert meg, az elődöntőben a Marion Bartoli-Szvetlana Kuznyecova találkozó győztesével találkozik.

Andy Murray lábsérülése ellenére 0-2-es szetthátrányból fordítva győzött Troicki ellen, a találkozó harmadik napján 7:5-re hozta a döntő felvonást és a veterán Chelával játszik.

ROLAND GARROS:
Női egyes, negyeddöntő
Schiavone (olasz, 5.)-Pavljucsenkova (orosz, 14.) 1:6, 7:5, 7:5
Férfi egyes, nyolcaddöntő
A. Murray (skót, 4.)-Troicki (szerb, 15.) 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 7:5

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu