Röhögőgörcsöt kapott Federer!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 26. 16:02
VIDEÓ! Íme az élő teniszlegenda Roger Federer másik arca! A világranglistát vezető svájci klasszissal a közelmúltban a CNN készített interjút. Ennek végén spanyol kérdéseket is feltett a riporter, csak a kamera kedvéért, a latin-amerikai teniszdrukkerek kívánságára. Federernek csak annyi dolga volt, hogy veszteg maradjon, nem sikerült!


Alig, hogy spanyolra váltott a CNN riportere, nevetőgörcsben tört ki Federer, s hiába nézte levegőnek az újságírót, hiába csukta be szemét, vagy tartott szünetet, nem tudta lehűteni magát. Ezt látva a tévécsatorna munkatársa is lazára vette a figurát, kigombolta az ingét, mondván, mégis csak latin-amerikaiaknak készül az interjú. A felvételt pedig azzal zárta, megtalálta a svájci gyenge pontját:

«Aki le akarja győzni az egyébként megbolygathatalan Federert, annak egy kis humorra, és egy kis spanyoltudásra van szüksége" - üzenet ez a bázeli két nagy riválisának, Rafa Nadalnak és Juan Martín del Potrónak...

Csütörtök este a legutóbbi Grand Slam-döntő "visszavágóját" rendezik az ATP-világbajnokságon, meglátjuk, mennyire készült fel az idei világranglistát biztosan az élen záró Federerből a dél-amerikai trónkövetelő.

MESTEREK KUPÁJA, LONDON (3,35 millió euró összdíjazás, kemény pálya)
A PROGRAM
A CSOPORT, CSÜTÖRTÖKI JÁTÉKNAP
Murray (brit, 4.)–Verdasco (spanyol, 7.) 6:3, 6:7, 7:6
Federer (svájci, 1.)–Del Potro (argentin, 5.)

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu