Nem bánta, hogy kikapott Wozniackitól

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 20. 19:29
Idei első tornagyőzelmét aratta a dán Wozniacki Dubajban (kétmillió dollár, keménypálya) az orosz Kuznyecovával szemben, s bizonyította, nem véletlenül vezeti hétfőtől ismét ő a világranglistát.


Nem csak a pályán kívül, mostanában a pályán is lehengerlő Wozniacki, aki az első szettben esélyt sem adott korábbi Roland Garros- és US Open-győztes ellenfelének, háromszor is lebrékelte.

A folytatásban 5:2-nél rázta meg magát egy kicsit Kuznyecova, sikerült a brék, de ez csak ahhoz volt elég, hogy néhány perccel elodázza a végső kapitulációt. Egy és negyedóra alatt győzedelmeskedett a dán, aki úgy érzi, sokat fejlődött a játéka az utóbbi időben.

Kuznyecova utoljára augusztusban, San Diegóban döntőzhetett, akkor három szettben nyert a lengyel Agnieszka Radwanska ellen. Egyáltalán nem volt elkeseredve a kudarc után:

"Tudják, néha arra gondolok, nyerek vagy veszítek, mi változik meg ettől? A világ nem fog ettől megváltozni. Több vagy kevesebb ponttal, több vagy kevesebb pénzzel is ugyanolyan lennék, mint most. A lényeg, hogy ott legyek valahol az elitben. Egészség, család, biztonság, küzdeni a terrortámadások ellen, ezek az élet legfontosabb dolgai."

 

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS
WTA-TORNA, DUBAJ, KÉTMILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNYPÁLYA
Női egyes, döntő
Wozniacki (dán, 1.)-Kuznyecova (orosz, 16.) 6:1, 6:3

OPEN 13
ATP-TORNA, MARSEILLE, 785 EZER DOLLÁR, FEDETT, KEMÉNYPÁLYA
Férfi egyes, döntő
Söderling (svéd, 1.)-Cilic (horvát) 6:7 (8-10), 6:3, 6:3

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu