Nadal az elődöntőben sem botlott

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 19. 21:41
Nem született meglepetés az első elődöntőben, vagyis a világelső Rafael Nadal győzött, 6:4, 6:4-re a US Open tavalyelőtti bajnoka, Juan Martín Del Potro ellen a 3,645 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i versenyen. A spanyol teniszfenomén a fináléban Roger Federerrel vagy Novak Djokoviccsal találkozik.


 

BNP PARIBAS OPEN, INDIAN WELLS, 3,645 MILLIÓ DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA:
Nadal (spanyol, 1.)-Del Potro (argentin) 6:4, 6:4

Egyre jobbformába lendül a US Open 2009-es legjobbja, aki a tavalyi szezon nagy részét csuklósérülése és műtéte miatt kihagyta. Az argentin óriás ugyan ezúttal vereséget szenvedett, de alaposan megizzasztotta a balkezes klasszist. Nadal egyáltalán nem takarékodkodott erejével, mindent megtett azért, hogy törlessze adósságát.

Del Potro ugyanis 2009-ben sorozatban háromszor győzte le a jelenlegi világelsőt, de összesítésben még így is a hispán vezetett 4-3-ra a mostani találkozó előtt.

Most sem hiányzott sok az argentin sikeréhez, az első szettben 4:1-re elhúzott a meglepően ideges spanyol ellen. De Nadal ekkor magára talált, kíméletlen alapvonaljátékkal őrölte fel riválisa ellenállását.

A világelső 2007 és 2009 után harmadszor lehet Indian Wells bajnoka.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu