Murraynek nem hazai pálya London

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 23. 17:38
Andy Murraynek továbbra sem megy „hazai” földön: a skót teniszező bár első mérkőzésén győzött, kedd délután sima két szettben kikapott Roger Federertől a Londonban zajló ATP-világbajnokság csoportkör második forduló. A svájci karnyújtásnyira van az elődöntőtől.


Hiába állt Andy Murray mellé egy emberként az O2 Arena 17 és fél ezres közönsége, a skót teniszező nem volt egy súlycsoportban Roger Federerrel a vb harmadik napján.

A találkozó másfél óráig sem tartott, nem véletlenül: a bázeli zseni amikor csak tehette, beszaladt a hálóhoz röptézni, és többnyire a megfelelő ütemet is sikerült elkapnia.

Murray a második szettre teljesen elvesztette a hitét, Federer dupla brékjével állva hagyta sorsába beletörődő „ellenfelét”.

A korábbi világelső is érezte, „csak egymás idejét húznák az elnyújtott végjátékkal", és az első adandó alkalommal pontot tett a maratoni hosszúságúnak semmiképp sem nevezhető találkozó végére.

Amennyiben David Ferrer este legyőzi Robin Söderlinget a csoport másik összecsapásán, Federer harmadik meccsétől függetlenül elődöntős.

ATP-VB, B-CSOPORT:
Federer (spanyol, 2.)-Murray (brit, 5.) 6:4, 6:2

Később:
Söderling (svéd, 4.)-Ferrer (spanyol, 7.)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu