Menetel a US Open két címvédője

Létrehozva: 2013. szeptember 2. 00:08
Kiköszörülte a csorbát Andy Murray a US Open 3. fordulójában, aki az előző körben szettet veszített. A német Florian Mayernek nem adott esélyt, ahogy az amerikai rangadón a nőknél Serena Williams is simán nyert.


A skótnak csak az első játszmában volt nehéz dolga, ahol három korán elpuskázott bréklabda után sem neki, sem ellenfelének nem volt esélye fogadóként, egészen a tiebrékig. Ott a címvédő 4-0-ra meglépett és 7-2-vel húzta be. A második szettben hamar megtörte Mayert, de a harmadikban is szép előnyből gazdálkodva nyert.

„Rendkívül nehéz körülmények között, főleg az elején borzasztó forróságban játszottunk – utalt a párás, kellemetlen időjárásra Murray a mérkőzés után. – Egy trükkös ellenfelet győztem le, akinek furcsa ütései vannak, olyanok, amelyek kivesznek téged a ritmusból, így nagyon örülök, hogy három játszmában továbbjutottam."

A wimbledoni bajnokra a 4. fordulóban az üzbég Gyenisz Isztyomin vár.

Szintén nyolcaddöntős, mégpedig 2006 óta először a US Openen a korábbi bajnok és világelső Lleyton Hewitt, a titkos esélyes Tomás Berdych illetve a korábbi Australian Open-döntős Markosz Bagdatiszt verő Stanislas Wawrinka.

A nőknél a tavalyi bajnok Serena Williams már a negyeddöntőbe került, miután legyőzte a feltörekvő tehetséget, Sloane Stephenst. A Cincinnatiben Marija Sarapovát meglepő amerikai az első felvonásban 5:4-ig bírta tartani magát, a harmadik játszmalabdáját kihasználta a világelső, majd átrohant a második felvonáson, simán nyert.

Serenára a meglepetésre Angelique Kerbert lelépő spanyol Carla Suárez-Navarro vár az elődöntőbe jutásért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu