Madrid után London: Szávay visszatér!

Létrehozva: 2012. március 30. 14:34
Tíz hónap kihagyás után, valószínűleg a májusi, madridi salaktornán tér vissza a pályára, és tervei szerint elindul a 2012-es londoni olimpián is Szávay Ágnes - ezt pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be.


 

Ági elmondta, hogy gerincsérülése (ami miatt tavaly június óta nem játszott) sokat javult az utóbbi időben, így szeretne indulni az április 23-án kezdődő stuttgarti, és az utána következő budapesti tornán is, előzőn a védett ranglistás pozícióját felhasználva a selejtezőből indulva, utóbbi esetén pedig szabadkártyára számítva, de ez a két verseny az elkövetkezendő napok felkészülési tapasztalatainak függvénye.

Ami biztos, és már megtörtént a nevezés is, a május 7-én kezdődő madridi WTA torna, ahol a főtáblán startolhat a védett ranglistája alapján. Titkon a Roland Garros-indulásban is reménykedik.

Ami viszont biztos, hogy az olimpián szeretne ott lenni és mivel védett rangsora a 40-en belül van, az szinte biztos, hogy el is indulhat majd Londonban.

A 23 esztendős magyar teniszező öt WTA-tornát nyert egyesben, pályafutása legjobbjaként 2008. április 14-én a 13. volt a világranglistán.

Szávay azért hagyta abba a versenyzést júniusban, mert az orvosok az ötödik csigolyájában fáradásos törést diagnosztizáltak.

Címkék: Szávay Ágnes
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu