Kvitová lett az év női teniszezője

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 16. 20:02
Wimbledon bajnoka, Petra Kvitová lett a szezon legjobb női teniszezője. A cseh válogatottat Fed-Kupa-sikerre vezető, WTA-világbajnok 21 éves lány harminckét helyet lépett előre idén, ezzel jelenleg a második helyen áll a dán Caroline Wozniacki mögött.


Hat tornagyőzelmet tudhat 2011-ben magáénak Kvitová, aki érthetően boldog teljesítménye miatt.

"Nem tudom máshogy mondani, ez a szezon olyan volt a számomra, akár egy álom - kezdte a legjobbnak választott teniszező, aki éppen Wozniackit utasította maga mögé. - Hihetetlenül nagy elismerés ez, hiszen olyanok közé kerültem, mint például Martina Navratilova. Mindig örömmel gondolok majd vissza a 2011-es esztendőre."  

Az év visszatérője a német Sabine Lisicki lett, aki súlyos bokasérülését követően márciusra már a top 200-on kívülre került, onnan jött vissza, s e pillanatban a 15. a világon köszönhetően a birminghami és dallasi sikereknek, valamint annak, hogy szabadkártyával a wimbledoni elődöntőig menetelt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A csehek bevették Moszkvát!
A csehek nyerték a Fed-kupa-döntőt Moszkvában, miután 3-2-re legyőzték a házigazda oroszokat, ezzel hatodik elsőségüket szerezték a női Davis-kupának nevezett sorozatban. A mindent eldöntő találkozón Lucie Hradecká, Kveta...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu