KiCsengettek Czink Melindának Mexikóban

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 5. 07:38
Czink Melindának a tisztes helytállás igen, a győzelem nem sikerült a monterreyi keménypályás WTA-torna (220 ezer dollár összdíjazás) második fordulójában, két játszmában kikapott a kínai Cseng Csiétől magyar idő szerint szerdáról csütörtökre éjszaka.


A sorsolás nem kedvezett túlságosan a világranglistán 71. magyarnak, hiszen a negyedik kiemelt Cseng Csie várt rá a nyolc közé jutásért.

A kínai lány az elmúlt esztendőben 140 helyet lépett előre a WTA-rangsorban, jelenleg a 18.

Czink Melinda a döntő pillanatokban nem tudott ellenfele fölé kerekedni, a második adogatásaira sasként csapott le ázsiai riválisa. Pedig az első játszmában hat lehetősége is volt Czinknek lebrékelni ellenfelét, csak egyszer járt sikerrel, akkor is már túl későn. Cseng előtte három bréklabdából viszont kettőt kíméletlenül kihasznált, és ez elég is volt ahhoz, hogy 5-1-re elhúzzon. A magyar csak kozmetikázni tudott az eredményen, 6:3-ra nyert Cseng.

A folytatásban már nem kínálták tálcán egymásnak a bréklabdákat, de a kínainak egyetlen lehetőség kellett ahhoz, hogy a második szettet is elhódítsa.

Szávay Ágnes magyar idő szerint csütörtök kora este lép pályára az amerikai Vania King ellen ugyancsak a második fordulóban.

WTA-TENISZTORNA, MONTERREY, 220 EZER DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNYPÁLYA
Cseng Csie (kínai, 4.)–Czink Melinda (magyar) 6:3, 6:4

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu