Jól jártak a magyarok, aggódhat Murray

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 26. 13:33
Szávay Ágnes a brit Elena Baltacha, Babos Tímea a kazah Galina Voszkobojeva ellen készülhet Londonban - a szombaton kezdődő tenisztorna sorsolása alapján. Párosban már nem volt ilyen szerencsés a két lány, Andrea Hlavackova és Lucie Hradecka a világ legjobbjai közé tartozik ebben a kategóriában.


Szávay már tudja a győztes receptet a Baltacha ellen, két éve - igaz kemény pályán, Szöulban  - már nyerni tudott ellene. Kérdés, hogy milyen állapotban lesz a magyar lány egyéves kihagyása után, hátráltatják-e gerincproblémái.

Szávayra a második fordulóban már korábbi világelső várhat (Ivanovics), a nyolcaddöntőben pedig Stosur vagy esetleg Clijsters. A 32 között már Babostól is bravúr kellene, az idei wimbledoni elődöntős Angelique Kerber következhetne.

Párosban már nem volt ilyen szerencsés a két lány, az All England Clubban döntős Andrea Hlavackova és Lucie Hradecka a világ legjobbjai közé tartozik ebben a kategóriában, így egyelőre ne is tekintsünk messzebbre.

A férfiaknál Federer viszonylag könnyű sorsolást kapott, Murray-vel ellentétben, a skótnak a Pekingben, párosban aranyérmes Wawrinka jutott rögtön az első körben, rögös út vezet számára a döntő felé: Nieminen, Gasquet, Berdych, és Djokovics is az alsó ágra került.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu