Győzött Henin, veszített Belgium

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 1. 13:38
Győzelemmel tért vissza könyöksérüléséből Justine Henin, a belgák volt világelső teniszezője a Hopman Kupán, a nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságon. Fél éves kihagyása után Alicia Molikot verte két szettben, de a házigazda ausztrálok fordítani tudtak.


Henin a szokásosnál több önhibát vétett, ám így is gond nélkül behúzta a meccset Molik ellen hat hónappal azután, hogy súlyos könyöksérülést szenvedett Wimbledonban.

Egy másik korábbi világelső, Lleyton Hewitt egyenlített az ausztráloknak, aztán a mindent eldöntő vegyespáros is az ő sikerüket hozta a negyvenfokos melegben, hétezer néző előtt rendezett viadalon (1-6 6-3 7-6).

"Alicia nem a legkellemesebb ellenfél, mert a ritmusváltásaival könnyen megzavarja az ellenfelet, de nagyon jó érzés volt újra nyerni. Még nem vagyok százszázalékos állapotban, a fájdalom nem múlt el teljesen, de egyre jobban bírja a megpróbáltatást a könyököm, néhány hónapja nem gondoltam volna, hogy most itt teniszezhetek Ausztráliában" - mondta Henin, aki tervei szerint a perthi strandon tölti a vasárnapot.

 

Címkék: Justine Henin
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu