Felemás magyar nap Budapesten

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 4. 16:31
Papírforma-vereséget szenvedett Lukács Vanda a horvát Ajla Tomljanovictól a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás WTA Grand Prix első fordulójában, az első játéknapon. Jani Réka Luca életében először főtáblás WTA-versenyen.


A szabadkártyás, a világranglistán 971. magyar nem tudott felnőni a feladathoz a top 200-as horvát ellen, 6:2, 6:2-vel maradt alul egy óra két perc alatt.

Marosi Katalin és Babos Tímea csak kedden rajtol a Római Teniszakadémián, rajtuk kívül egy harmadik magyarnak is szurkolhatunk, Jani Réka Lucának.

A 20 éves lány, aki hazánk negyedik számú versenyzőjének számít mostanság, a harmadik akadályt is sikerrel vette a selejtezőben az ukrán Irina Burjacsok ellen, három szettben, 6:4, 3:6, 6:3-mal kvalifikálta magát a legjobb 32 közé.

Ezzel életében először felkerült egy WTA-verseny főtáblájára, ahol még nem ismert az ellenfele, akár Babos Timi vagy az első kiemelt Roberta Vinci is lehet, szerencsésebb esetben egy másik talján, Corinna Dentoni vagy esetleg az orosz Nina Bratcsikova következhet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu