Federer nem ismert pardont

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 30. 00:31
Talán még a vártnál is könnyedebb játékkal, másfél óra alatt jutott tovább a harmadik fordulóba Roger Federer a US Open csütörtöki versenynapján, az argentin Carlos Berlocq ellen (6:3, 6:2, 6:1). A torna ötszörös bajnoka 66-odszor ünnepelhetett Flushing Meadowsban, ezzel nem mást előzött meg az örökranglistán, mint az amerikai legenda John McEnroe-t. A következő körben egy sötét ló, a francia Adrian Mannarino vár a hetedik kiemelt Federerre, akinek ha a formája még nem is a régi, a játékkedvével már nincs baj.


A címvédő Serena Williams az első szettben még nem volt elemében a világranglistán 77., kazah Galina Voszkobojeva ellen, a másodikban annál inkább, 6:3,6:0-val lépte le ellenfelét szintén a csütörtöki játéknapon.

A 31 éves sztár jutalma, hogy egy másik kazahhal meccselhet, Jaroszlava Svedova keresztezi az útját a nyolcaddöntőbe jutásért zajló mérkőzésen.

Babos Tímea, oldalán a 2010-ben Roland Garros-győztes olasz Francesca Schiavonéval bejutott a második fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében. Az idén párosban már négyszeres tornagyőztes magyar és partnere csütörtökön két játszmában, 1 óra 19 perc alatt győzte le az Okszana Kalasnyikova, Alicja Rosolska grúz, lengyel duót. Babosék a legjobb 32 között a hatodik helyen kiemelt Anna-Lena Grönefeld, Kveta Peschke német, cseh és a Hao Csing Csan, Jung Jan Csan tajvani duó összecsapásának győztesével találkoznak.

US OPEN (34 300 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA)
Női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

Babos Tímea, Francesca Schiavone (magyar, olasz)-Okszana Kalasnyikova, Alicja Rosolska (grúz, lengyel) 7:6 (7-5), 6:2

Címkék: Roger Federer
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu