Balit is meghódította a teniszszépség

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 7. 12:52
Aliszja Klejbanova sem tudott ellenállni Ana Ivanovics elsöprő lendületének, így szerb sikerrel zárult a Balin rendezett Bajnokok Tornája. Ez volt idén az utolsó egyéni női teniszverseny, néhány órán belül pedig a Fed-kupa döntőjével a teljes szezon is befejeződik a hölgyeknél.


 

 BAJNOKOK TORNÁJA (BALI)
DÖNTŐ
Ivanovics (szerb)–Klejbanova (orosz) 6:2, 7:6 (7-5)
A 3. HELYÉRT
Date Krumm (japán)–Hantuchová (szlovák) 7:5, 7:5

 

Balin azok a játékosok léphettek pályára, akik nem kerültek be a WTA-világbajnokság mezőnyébe, de tornát nyertek idén és a speciális rangsorban a legjobb nyolc között végeztek.

A sportág egyik legcsinosabb klasszisának számító Ivanovics hosszú hónapokon át pocsékül teniszezett, de az elmúlt hetekben alaposan összeszedte magát. Augusztusban elődöntős volt Cincinnatiben, szeptemberben a US Openen három találkozót nyert, majd októberben Pekingben a legjobb nyolcig jutott. Linzben már senki sem tudta felülmúlni a szépséges Anát.

Ivanovics hetedszer találkozott Klejbanovával, negyedszer múlta felül. Idén ez volt az ötödik párharcuk, a Fed Kupában és a Roland Garroson még az orosz volt a jobb, utána azonban Stanfordban is 6:3, 6:2-re diadalmaskodott a szerb sztár.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu