A világelső is a PSG-t választotta

Létrehozva: 2013. február 14. 18:43
A Paris Saint-Germain szurkolói boltjába látogatott a női teniszvilágelső Viktorija Azarenka csütörtökön, mielőtt szabályosan kivégezte Christina McHale-t a 2,369 millió dolláros torna 3. fordulójában. Két mezzel távozott...


Az Australian Open friss kétszeres bajnoka a katari tulajdonosok által birtokolt párizsiak egyik helyi áruházát látogatta meg a rangos verseny kellős közepén, és ha már ott járt, akkor szemezgetett a csapat kék mezeiből.

Kettővel távozott, az egyik saját nevével volt ellátva és stílszerűen ranglistán elfoglalt helyezésének megfelelően az egyes számot kapta, míg a másik a franciák nagy téli szerzeménye, David Beckham 7-es trikója volt.

Azarenka a teniszpályán ott folytatta csütörtökön, ahol szerdán abbahagyta, úgy őrizte meg 2013-as veretlenségét, hogy egyetlen játékot sem engedélyezett az amerikai Christina McHale-nek a 3. fordulóban. Győzelmével már a negyeddöntőbe jutott, így két mérkőzésre van attól, hogy megőrizze világelsőségét, amely abban az esetben is sikerül neki, ha az őt veszélyeztető, később pályára lépő Serena Williams az elődöntő előtt búcsúzik Katarban.

WTA DOHA, 2,369 MILLIÓ EURÓ, NYOLCADDÖNTŐ:
Azarenka (fehérorosz, 1.)-Mchale (amerikai) 6:0, 6:0
A. Radwanska (lengyel, 4.)-Ivanovics (szerb, 13.) 6:1, 7:6
Errani (olasz, 6.)-Hantuchová (szlovák) 7:5, 5:7, 6:2
Stosur (ausztrál, 8.)-Kuznyecova (orosz) 6:4, 7:5
Wozniacki (dán, 10.)-Barthel (német) 7:6, 6:3
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu