Ellátták a titokzatos pókerzseni baját

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 10. 19:33
Egy nappal profi szerződésének aláírását követően máris akcióba lendült az internetes pókerasztaloknál a máig ismeretlen kilétű Isildur1, aki régen várt visszatérése utáni első játéknapját szép nyereséggel zárta, ám csütörtök éjszaka beleszaladt a késbe.


Szerdán maratoni menetet játszott a kártyás körökben az egekig magasztalt játékos, aki mögött a források szerint a 20 éves svéd Viktor Blom áll. A 14 órás csata során 75 emberrel szállt szembe összesen 2,1 millió dollár értékben és végül 287 ezer dolláros profittal zárt.

Az egyszerre négy asztalon taroló kedvencet szép számmal követték külső szemlélők, aki a chatablakon keresztük biztatták őt. Amennyire jól sikerült neki a nyitófelvonás, olyannyira rosszul a második kör.

Csütörtökön beleszaladt a késbe: a magastétes készpénzes játék egyik hírhedt cápájával, Phil Galfonddal több mint 5 ezer leosztásos háborúba bonyolodott. Bár egy pontot csaknem lenullázta riválisa számláját, végül 300 ezer dolláros mínusz lett a vége.

Egy biztos, Isildur1 visszatért, és ha nem is tavalyi őrült sokmillió dolláros hullámvasutazását produkálja, azért hű maradt nevéhez: lényegében 60 millió forintot nyert meg, majd dobott el két éjszaka alatt. Hallunk még róla a közeljövőben, annyi biztos...

Phil Galfond csütörtöki grafikonja Isildur1 ellen: 300 ezer dollár nyerőben zárt  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Leigazolták a világ legdurvább pókeresét
Tavaly ősszel néhány hét alatt feje tetejére állt az internetes póker világa, amikor egy máig ismeretlen, „Isildur1" becenévre hallgató ámokfutó először 2 millió dollárt bukott, aztán 6 millió dollárt nyert, végül néhány óra...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu