Egymásnak esett a két hírhedt pókertitán

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 22. 11:38
Igazi El Clásicót rendeztek magyar idő szerint péntek hajnalban az internetes pókerasztaloknál, hiszen az utóbbi másfél év két leghírhedtebb játékosa talált egymásra. A háborút 2009 szeptembere óta megállíthatatlanul menetelő, eddig 6 millió dolláros profitot termelő Daniel Cates nyerte a 2009 végén semmiből előkerült, majd egy éjszaka alatt 4 millió dollárt bukott Viktor Blom ellen.


Nézd meg a csata legnagyobb leosztását!

Mielőtt azonban az online körökben Jungleman12 (továbbá w00ki3z) és Isildur1 névre hallgató páros összemérte volna tudását, előbbi mintegy 240 ezer dollárt gombolt le a világ legjobbjának tartott Phil Iveyról, tovább folytatja egészen elképesztő nyerőszériáját.

A tavaly hírnevet szerző mindössze 21 éves amerikai ezután termet váltott, és meglátogatta a konkurencia életveszélyes agresszorát, azt a 20 esztendős svéd kollégáját, akinek személyazonosság alig két hete a Bahamákon hivatalos ceremónián fedték fel.

Mivel Blom az utóbbi időben képtelen komolyabb bankrollt építeni, nem rendeztek vérfürdőt a srácok, csak óvatosan 25/50, majd 50/100 dolláros téten „pötyögtek" egyet, melyből Cates került ki győztesen, 40 ezer dollárral gyarapította 6 millió dollárra becsült pókervagyonát.

A mintegy hatórás adok-kapok mindenesetre nem múlt el szópárbaj nélkül, Isildur1 ugyanis nem hagyta szó nélkül a 60 ezer dolláros mínuszról felálló riválisa jó sorozatát, felróva neki, hogyan nyerhet ennyi pénzt, miközben vicc, ahogy játszik. A parti végén a skandinv tini azért átgondolta mondandóját és szépen illedelmesen bocsánatot kért, volt miért...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu