Becsődölt a 750 milliót elpókerező tini

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 15. 07:29
Amilyen váratlanul felért a csúcsra, olyan hirtelenséggel ment csődbe a szó szerint százmilliókkal pókerezgető, „Isildur1" fedőnév alatt rejtőzködő 19(!) éves Viktor Blom. A vezető magastétes online asztalokat november elejétől december közepéig valóssággal terrorizáló svéd fiú csütörtök éjjel szembesült végzetével. Alig néhány óra leforgása alatt az 1000/500 dolláros alapon otthonosan mozgó Brian Hastings 4,2 millió dollárt (750 millió forintot) gombolt le róla, így a tinédzser gyakorlatilag tönkrement.


„Isildur1" néhány nappal végzetes éjszakája előtt már felállt gyakorlatilag a padlóról, amikor 100 ezer dollárból termelt két nap alatt 3 milliót. Azon a bizonyos csütörtökön is minden jól kezdődött, hiszen ténylegesen lenullázta az ismert Adam Junglen számláját, 470 ezer dollárt lehúzva az amerikairól, majd a szintén neves Brian Townsendet koppasztotta meg 700 ezerrel.

Ekkor hívta ki játékra Hastings, aki az idei esztendőben addig 700 ezer dolláros nyerőben állt. A kezdeti adok-kapok után jött a feketeleves a svédnek, hiszen szinte minden létező lapjával bukott a szponzorált profi riválisával szemben. Blom ahelyett, hogy kiszállt volna, végignézte, amint szétmákolják, és 4,2 millió dollárjától szabadítják meg kevesebb mint 3000 leosztás alatt.

Nem voltak akkora kasszák, mint „Isildur1" korábbi összecsapásai során, de tudjuk, sok kicsi sokra megy. Az ifjú titán látva, hogy teljes vagyona elúszott, megüzente ellenfelének, hogy bekaphatja, majd hozzátette, mekkora szerencséje volt. Hastings aligha hullajtotta könnyeit riválisa tragikus végzete láttán, és egy utolsó félórás ütközetre hívta, ahol aztán végleg kizsebelte.

Isildur1 grafikonja Brian Hastings ellen kivégzésének estéjén  

A pókertörténelem legnagyobb egyestés bukószériája úgy tűnik gallyra vitte Blomot, hiszen azóta egyszer ugyan feltűnt tönkremenetelének helyszínén, de kisebb téten játszott, és alig egy óra után távozott is.

Mindenesetre, aki leírja a svédet, korán iszik a medve bőrére. Kivételes képességeivel biztosra vehető, előbb-utóbb visszatér, sőt legalább akkora hírnevet és reklámértéket szerez magának, mint az eddigi király, Tom Dwan, azaz „durrrr", akit ő maga kopasztott meg mindössze négy nap alatt alig egy hónapja. Márpedig erre éveken át senki más nem volt képes...

BRIAN TOWNSEND vs. ISILDUR1, 1. KIEMELT PARTI

BRIAN TOWNSEND vs. ISILDUR1, 2. KIEMELT PARTI

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu