Lelki problémái vannak női pólósainknak

Létrehozva: 2012. augusztus 3. 16:24
A magyar női vízilabda-válogatott 13-11-es vereséget szenvedett a spanyoloktól az utolsó olimpiai csoportmeccsen, így harmadik helyen végzett a kvartettben. A negyeddöntőben az oroszok vagy az ausztrálok jöhetnek.


 

Merész András együttese - amely hétfőn kikapott az amerikaiaktól, szerdán viszont legyőzte a kínaiakat - a mérkőzés jelentős részében hátrányban volt, az utolsó pillanatban támadhatott volna az egyenlítésért, ám a játékvezetők megfosztották ettől a lehetőségtől.

A magyar válogatott így a negyeddöntőben a B jelű kvartett második helyezettjével, az orosz vagy ausztrál csapattal találkozik majd a vasárnapi negyeddöntőben.

Nagyon fontos lenne, hogy ne kerüljünk két-háromgólos hátrányba, mert lélekben, stresszben felőröl minket - nyilatkozta Merész András szövetségi kapitány. - Amikor pedig végre feljövünk rájuk, belátható távolságba kerülünk, simán hagyjuk őket elmenni megint. Mindegy, ki lesz a következő ellenfél, ez nem kívánságverseny, aki a negyeddöntőben nyer, az játszik éremért. Lelki problémáink vannak, azokat kell most megoldani."

2012-ES NYÁRI OLIMPIA, LONDON
NŐI VÍZILABDA, A CSOPORT, 3. forduló:
SPANYOLORSZÁG - MAGYARORSZÁG 13-11 (4-3, 3-2, 3-2, 3-4)
Vízilabdacsarnok, 5 ezer néző V.: Massimiliano Caputi (olasz), Szvetlana Dreval (orosz)
MAGYARORSZÁG: Bolonyai Flóra - Czigány Dóra 1, Antal Dóra 4, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Takács Orsolya, Drávucz Rita 1, Keszthelyi Rita 2, Tóth ldikó, Bujka Barbara 3, Csabai Dóra, Menczinger Katalin, Gangl Edina (kapus) Szövetségi kapitány: Merész András
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu