Joó Abigél sérülten is éremért küzdhet!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 2. 15:09
A magyar Joó Abigél térdsérülést, porcleválást szenvedett a 78 kilogrammos dzsúdóküzdelmek negyeddöntőjében, a vigaszágon viszont szenzációs ippongyőzelemmel jutott a bronzmérkőzésre.


 

Joó Abigél már egy vazarival vezetett a világranglista negyedik amerikai Kayla Harrison ellen a 78 kg-os cselgáncsosok küzdelmeiben, amikor egy földre kerülés után alig tudott felállni, és láthatóan nagyon nagy fájdalmai voltak.

Látszott, hogy a térdsérülés komolyabb lehet, az ameriai pedig kapott is az alkalmon, és ipponnal hozta a meccset, de talán ő is jól tudta, hogy ezt a meccset Abigél veszítette el, és nem ő nyerte meg.

Ekkor még csak annyit lehetett tudni a magyar lányról, hogy a vigaszágon még tovább küzdhet, de hogy valóban elindul-e, azt nem. Kiderült, porcleválása van az ízületben, ami hosszú pihenőt igényelne, de ő mindenképpen folytatni akarta a küzdelmet.

A lengyel Daria Pogorzelec ellen is sántikálva jött ki a tatamira, a lépcsőn csak egyesével tudott fellépni, de 27 másodperccel a vége előtt a sérülése miatt kicsit statikus Joó egy gyönyörű ipponnal földre vitte 2-1-re vezető ellenfelét, így bejutott a vigaszági bronzmeccsre, és éremért küzdhet!


Ott ellenfele a brit Gemma Gibbons vagy a francia Audrey Tcheumeo lesz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu