A Sors kegyeltje: Tamás és az egymillió

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 16. 15:55
Hiába, megéri olimpikonnak lenni. Persze főként az elismerés és a siker miatt. De nem elhanyagolhatóak az eredményes szereplés után járó pénzösszegek sem. Huszár Erika, Fodor Zoltán és Sors Tamás megérdemlik a jutalmat, ez nem is kérdéses. Mindhárman öregbítették kis hazánk - és persze saját maguk - hírnevét is az utóbbi ötkarikás játékokon. A K&H Bank olimpiai és paralimpiai kártyaprogramjának keretében ez a három sportoló egymillió forintos jutalomban részesült.


 

Még a jelenlegi banki viszonyok között sem nehéz átlátni a pénzintézet programjának lényegét. Az a tízezer ember, aki rendelkezik a bank Classic elnevezésű kártyájával, és még vásárol is vele, segíti élsportolóinkat.

Ugyanis minden ilyen vásárlás ezer forintja után a bank saját forrásából egy forintot különít el. Az egymillió forintos jutalomban részesülő díjazottakat egyébként egy, a bank képviselőiből és neves sportújságírókból álló zsűri választja ki.

Idén a birkózó Fodor Zoltán, a gyorskorcsolyázó Huszár Erika és a paralimpikon úszó, Sors Tamás neve került fel a díjazottak listájára. Megérdemelten, tehetjük hozzá gyorsan.

Fodor a pekingi olimpián a kötöttfogású birkózók versenyében szerzett ezüstérmével érdemelte ki az elismerést. A Ferencváros versenyzője szinte az ismeretlenség homályából érkezett a kínai fővárosba, ám büszke emberként térhetett haza.

Huszár Erika 2006-ban huszonhat év után tört jeget, és ért el kiváló eredményt negyedik helyével Torinóban a gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában. Ez volt 1980 óta a legjobb magyar eredmény téli olimpián.

Nem feledkezhetünk meg Sors Tamásról sem, aki beragyogta a magyar szurkolók számára a sokszor érdemtelenül háttérbe szorított paralimpiát. A fiatal úszó egy arany mellett két bronzéremmel térhetett haza. A 100 méteres pillangóúszásban ráadásul világcsúccsal lett első, majd 200 vegyesen és 400 gyorson is felállhatott a dobogóra.

A program folytatódik. Mi pedig csak reménykedhetünk, hogy Londonban is bizonyítják majd sportolóink, hogy megéri ily módon beléjük fektetni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu