Favre remekelt, szárnyalt a Jets

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 29. 10:11
Brett Favre vezetésével nyert a New York Jets az Arizona Cardinals ellen 56-35-re az észak-amerikai futballiga (NFL) 4. fordulójában. A klasszis irányító hat touchdown-passzt adott és ezzel egyéni csúcsot ért el. Némi meglepetésre kikapott a Philadelphia és a Dallas.


 

Brett Favre remekelt az Arizona ellen és karriercsúcsot állított fel, hiszen hat touchdown-passzának köszönhetően a Jets huszonegy ponttal múlta felül a Cardinalst.

 

„Hat Td-passzt adni félelmetes volt – nyilatkozta a quarterback. – Ilyet még nem éreztem mióta játszom. Ez egyike volt azoknak a mérkőzéseknek, amikor az embernek minden összejön.”

 

Favre volt klubja, a Green Bay Packers 30-21-re kapott ki a Tampa Bay Buccaneers otthonában. A meccs elsősorban a hazaiak irányítója, Matt Bryant számára volt lélektanilag fontos, ugyanis egy nappal korábban temették el három hónapos korában elhunyt kisfiát.

Bryant a vasárnapi találkozón három darab három pontot érő mezőnygólt, és szintén három, a TD-k után járó egypontos extra-kísérletet értékesített.

 

Az első félidőben igencsak gyengén játszott a Dallas hazai pályán a Redskins ellen, és ennek az lett a vége, hogy Jason Campbell két touchdawn-passzal, Clinton Portis pedig 121 futott yarddal győzelemre vezette a washingtoniakat.

 

Igaz, a másik oldalon Tony Romo három hatpontos találatot érő átadást jegyzett a végeredmény mégis 24-26 lett a Cowboy szempontjából.

 

„Az az igazság, hogy a szezon előtt megvan rá a lehetősége minden együttesnek, hogy hibátlan teljesítményt nyújtson az alapszakaszban, ez azonban nem a realitás – mondta Romo a találkozó után. – Magabiztosak vagyunk. A jövő héten úgy lépünk majd pályára, hogy lesz mit bizonyítanunk.”

 

A Buffalo és a Tennesse továbbra is hibátlan a ligában, miután a Bills 31-14-re nyert a Rams otthonában, míg a Titans 30-17-ra a Minnesota ellen diadalmaskodott.

 

Elszenvedte második vereségét is a Philadelphia Eagles, amely ezúttal a Chicago Bear otthonában kapott ki.

 

AMERIKAI FUTBALL (NFL), 4. FORDULÓ EREDMÉNYEI:
Cincinnati Bengals – Cleveland Browns 12-20
Carolina Panthers – Atlanta Falcons 24-9
New Orleans Saints – San Francisco 49ers 31-17
Tampa Bay Buccaneers – Green Bay Packers 30-21
Oakland Raiders – San Diego Chargers 18-28
Dallas Cowboys – Washington Redskins 24-26
Jacksonville Jaguars – Houston Texans 30-27 – h.u.
Kansas City Chiefs – Denver Broncos 33-19
New York Jets – Arizona Cardinals 56-35
Tennesse Titans– Minnesota Vikings 30-17
St. Louis Rams – Buffalo Bills 14-31
Chicago Bears - Philadelphia Eagles 24-20
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu