Ungvári aranyért dzsúdózik!

Létrehozva: 2012. július 29. 16:15
A 66 kg-os Ungvári Miklós döntőt játszik Londonban a cselgáncsozók versenyében, miután jukóval legyőzte a spanyol Sugoi Uriartét! Öt londoni meccsén eddig egyetlen eredményes akciót sem tudtak bevinni a magyar dzsúdós ellen.


Ungvári (kékben) bombaformában

A háromszoros vb-bronzérmes és Európa-bajnok dzsúdós ötödik skalpját is begyűjtötte, túl van az afgán Adzsmal Faizzadán, a belize-i Eddermys Sanchezen, a szlovén Rok Draksicon és a lengyel Pawel Zagrodnikon és jukóval verte a spanyol Sugoi Uriartét, így már biztosan érmes.

Első két vetélytársát húsz-húsz másodperc alatt elintézte iponnal, aztán a szlovén és a lengyel ellen is ő emelhette a magasba a kezeit a türelemjáték végén (egy jukóval harcolta ki a továbbjutást).

A 31 éves magyar a fináléban a grúz Lasa Savdatuasvilivel találkozik öt óra tíz perctől (kis csúszásra lehet számítani).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ungvári már elődöntős!
A 66 kg-os Ungvári Miklós megnyerte negyedik mérkőzését is, ezzel bejutott az elődöntőbe vasárnap a londoni olimpia cselgáncstornáján....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ungvári 32 között az olimpián
Ungvári Miklós könnyedén és gyorsan megnyerte első meccsét a londoni olimpia cselgáncsversenyeinek 66 kilogrammos mezőnyében, ezzel bejutott a legjobb 32 közé....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: ungvari_miklos
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu