Te lehetsz az Aerobik-Megasztár!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 9. 11:25
Úgy érzed, hogy még nem fedeztek fel, pedig Te lennél Magyarország legtehetségesebb, de még fel nem fedezett aerobik-edzője? Úgy érzed, hogy szívesen megmutatnád tudásodat ország-világ előtt? Nosza, itt az alkalom! Jelentkezz, izgulj és ha szerencsés vagy, akkor Te lehetsz a győztes!


Nincs más dolgod, csak regisztrálj a Mozgás Hálózata (www.mozgas.info) által indított játékra, amely Magyarország első országos videós tehetségkutató aerobik-versenye. Itt a helyed, ha edző szeretnél lenni vagy már gyakorolod is a „hivatásodat”!

Nevezz be a videóra rögzített óráddal és legyél Te a győztes, az első Aerobik-Megasztár! A 10 perces videód témája az aerobik és a wellness bármely válfaja lehet, amelyben otthonosan mozogsz: tánc, step, pilates, body-mind. A nevezés és regisztráció díja 2500 Ft (10 perces videó) illetve 10 000 Ft (40 perces videó).  Cserében elkészül az első igényes és profi aerobik-videód.

Álmaid megvalósulásához csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz itt ([email protected]). Ne feledd: minél előbb jelentkezel, annál gyorsabban kerül fel a kisfilmed az edzéstárba, így több voksot is gyűjthetsz. Gondolj bele, hogy a versenyre készült videód milyen jól mutat majd később a saját weboldaladon vagy referenciaként!

Jelentkezz és töltsd fel a bemutatkozó filmedet!  

 

Címkék: aerobik
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu