Szenzációhajhászás, pánikkeltés helyett!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 25. 15:36
Szolnokon jártam szerdán, ahol a női kajakválogatott edzése után fültanúja voltam egy rövid beszélgetésnek. Az egyik lány, kissé feldúltan magyarázta Csipes Ferenc edzőnek, hogy indul az orvoshoz, mert nincs teljesen jól és az egyik kenusról, akivel együtt repült haza a Világjátékokról kiderült, elkapta a H1N1 vírust. Látva, hogy mindent hallottam, az érthetően feldúlt versenyző határozottan rám szólt, felejtsem el az egészet.


Néhány órával később a szövetség főtitkára hívott és ő is arra kért, egyelőre ne jelentessem meg a hírt. Hiába fogalmaztam már meg a címet, megértettem érveit, nem kellett győzködnie és abban maradtunk, megvárjuk a vizsgálatok eredményét, ha új fejlemény van, tájékoztat.

A sárkányhajó csapattal sokan utaztak, de az adott helyzetben az igazi veszélyt az jelentette, mi van akkor, ha a sárkányturista kajakos lány vírushordozóként megfertőzte a Szolnokon a világbajnokságra készülőket, köztük Kovács Katit és Janics Natasát?

Pénteken újra beszéltünk és megtudtam, a világbajnok sportoló tesztje szerencsére negatív, a fertőzött kenus már jobban van, tehát nincs nagyobb baj. Újra megkért, hogy ne írjam meg a történetet, mert csak felesleges bonyodalmakat okozna. Másodszor is vállaltam, hogy nem használom az információkat.

Aztán szombaton minden kiderült, a közszolgálati rádió riportere nem mérlegelt, tette a dolgát.

Az állítólagos ádáz hírversenyben ezúttal lemaradtam, de remélem, a SpotHirado.hu olvasói megbocsájtják a vétkem. A lényeg egyébként is az, hogy mindenki egészséges!
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu