Megállíthatatlan volt a magyar csapat

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 26. 12:29
A döntőnek beillő utolsó összecsapáson a magyar férfi vízilabda-válogatott 12-5-re legyőzte a házigazda görögöket a korfui Szamarcidisz-kupán, így százszázalékos teljesítménnyel lett első. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese az első körben 8-5-rea múlta felül Spanyolországot, majd 10-6-ra nyert Oroszország ellen.


A vasárnapi meccsen három világklasszisunk vitte hátán a csapatot, Biros Péter, Madaras Norbert és Varga Dénes egyformán 3-3 gólt szerzett. A magyar válogatott védekezése is remek volt, így nem fenyegette veszély a magabiztos sikert és a tornagyőzelmet.

"Ez a torna használt a felkészülésnek, látszik, hogy egyik-másik játékos még hátrébb van, de van bőven idő. Úgy gondolom, az mindenképpen kiderült, hogy a csapat erős. Azért ezekkel a válogatottakkal tavaly nehéz meccseket játszottunk ugyanebben a fázisban, nem okvetlenül vertük meg őket. Szerintem masszívak vagyunk, ugyanakkor még egy kicsit törékenyek, ezen kell javítani, mert nyilván az igazán erős csapatokkal, az ennél erősebb csapatokkal szemben már nem engedhetünk meg hibákat" - értékelte a görögországi viadalt a magyar férfi vízilabda-válogatott honlapján Kemény Dénes szövetségi kapitány. 

A Kemény-csapat legközelebb a Margitszigeten száll vízbe, a jövő héten következik ugyanis a Vodafone-kupa. Budapesten péntektől Görögország, Németország és Oroszország lesz az ellenfél. A csütörtöki edzésen pedig vízbe ugrik Madarasékkal az F1-es világbajnok Jenson Button is.

SZAMARCIDISZ-KUPA, KORFU
Görögország-Magyarország 5-12 (3-6, 0-1, 0-3, 1-2)

Korábbi eredmények
Oroszország-Magyarország 6-10
Magyarország-Spanyolország 8-5

Végeredmény:
1. Magyarország 9 pont
2. Spanyolország 6
3. Görögország 3
4. Oroszország 0 
A torna legjobb játékosa (MVP): Biros Péter

A torna legeredményesebb játékosa:
Biros Péter

A torna legjobb kapusa:
Inaki Aguilar (Spanyolország)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu