Marosi 6., a csapat a 4. a római vébén

Szerző: MTILétrehozva: 2012. május 14. 00:52
Marosi Ádám a hatodik helyen végzett a római öttusa-világbajnokság férfi versenyének döntőjében. Demeter Bence 13., Kasza Róbert pedig 29. lett. A magyar csapat negyedikként zárt. A dobogóra az olaszok, az oroszok és a dél-koreaiak állhattak fel.


A magyarok gyenge vívással kezdtek, Marosi és Kasza lényegesen, Demeter kicsit gyengébben vívott, mint szokott, így nagyon mélyről kellett megkezdeni a felzárkózást. Ez az úszásban - melyben Marosi és Demeter egyéni csúcsot ért el - meg is kezdődött, majd a lovaglásban folytatódott, mivel Marosi csak egy, Demeter és Kasza pedig két-két akadálynál hibázott. A lövészetekkel megszakított 3000 méteres futásban Marosi - aki 2009-ben világbajnok, tavaly vb-bronzérmes volt - egészen közel került a közvetlen élcsoporthoz: miközben Alekszandr Leszun a negyedik helyről rajtolva megnyerte a versenyt honfitársa, a kétszeres olimpiai bajnok, címvédő és élről induló Andrej Mojszejevet is megelőzve, Marosi jó lövészetekkel jött előre a tizedik helyről. Utolsó sorozatát befejezve negyedik-ötödik volt, és annak ellenére, hogy kiváló futók voltak körülötte, tartotta a lépést a nagy hajrázókkal, és végül nem sokkal lemaradva a legjobbaktól hatodikként érkezett a célba.

Demeter tizenharmadikként vágott neki a kombinált számnak, sikeresen őrizte meg ezt a pozícióját. Az idény elején térdműtéten átesett Kasza a 30. helyről rajtolt el, és egy hellyel előrébb tudott lépni.

Címkék: marosi_adam
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu