Kis Gergőé a második magyar vizes érem!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 27. 12:52
Óriási országos csúccsal, nagyszerű hajrával a harmadik helyen végzett a 800 méteres gyorsúszó számban Kis Gergő a sanghaji vizes-világbajnokságon, ezzel megvan a magyar küldöttség második érme. Jakabos Zsuzsanna és Cseh László döntős.


A szám 2008-as Európa-bajnoka az előfutamban sokat javított saját országos csúcsán (7:51.93-ról 7:48.33-ra), ezt most jelentősen tovább faragta és 7:44.94-gyel csapott be.

Kis a magyar csapat második érmét szerezte meg Sanghajban a nyíltvízi úszó Gercsák Csaba után, aki múlt pénteken lett harmadik 5 km-en.

Jakabos Zsuzsanna futamában a második helyen zárt, összességében az ötödik helyen jutott a csütörtöki döntőbe 200 pillangón.

Cseh László futamát megnyerve, a két amerikai nagyágyú, Ryan Lochte és Michael Phelps mögött a harmadik legjobb idővel jutott a 200 vegyes döntőjébe. Verrasztó Dávid kiesett.

Gyönyörű magyar bronz!  
Cseh Laci a harmadik idővel döntős  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Phelps a világbajnok, Biczó a nyolcadik
Michael Phelps megtörte rossz sorozatát, egy ezüst- és egy bronzérem után győzött a sanghaji vizes-világbajnokságon, 200 méter pillangón bizonyult a legjobbnak - ez volt 22. vb-címe. A szám magyar indulója, Biczó Bence a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu