Janics Natasa legyőzte Kozákot 500 m-en

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 25. 12:24
A 2004-es athéni olimpia bajnoka, Janics Natasa legyőzte a friss Eb-aranyérmes Kozák Danutát a kajakosok és kenusok szegedi országos bajnokságának, egyben világbajnoki válogatójának vasárnapi napján, 500 m-en, így ebben a számban kedden úgynevezett szétlövés dönt majd a vb-induló személyéről.


 

Az első, júniusi válogatón győztes Kozák ezúttal csak negyedik lett Janics, Benedek Dalma és a világbajnoki címvédő Kovács Katalin mögött. Utóbbi így már biztosan nem ismételheti meg tavalyi sikerét. Kozák és Janics párosban is összecsaphat kedden, ugyanis ezúttal a kétszeres ötkarikás bajnok Kovács, Janics duó nyert az első fordulóban győztes Kozák, Szabó Gabriella kettős előtt.

A férfi kenu egyeseknél szintén pótválogató dönt 500 m-en, mivel az Eb-n indult Korisánszky Péter Dániel ezúttal csak harmadik lett, az első helyen pedig Nagy Péter ért célba.

A férfi kajakosoknál a Trasonában meglepetésre első Szalai Tamás újra legyőzte Vereckei Ákost, így ő már biztosan tagja az augusztusi, poznani vb-re utazó magyar csapatnak.

A férfi párosoknál a kajakos Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor és a kenus Széles Gábor, Varga Dávid megismételte júniusi sikerét, azaz ők is készülhetnek a világbajnokságra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu