Elindult a szurkolói villamos

Szerző: MTILétrehozva: 2014. július 5. 16:02
A közelgő budapesti vízilabda Európa-bajnokság alkalmából péntektől újra közlekedik az a szurkolói villamos, amellyel először két éve, a londoni olimpia idején találkozhattak a magyar sportrajongók.


Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója a pénteken, a Deák téren tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett rá, hogy a villamoson berendezett mozgó szurkolói klub a londoni játékok idején bebizonyította, hogy egyedülálló kezdeményezés és nagy népszerűségnek örvendett az utasok körében, akik együtt szurkoltak a magyar csapattal.

"Az akkori kezdeményezésnek nem is lehetne megfelelőbb folytatása, mint a július budapesti vízilabda Európa-bajnokság" - tette hozzá a MOB sportigazgatója, aki szerint a látványos trikolorba "bújtatott" villamos közelebb hozza a sportágat, s ezáltal a sportot is az emberekhez, akik akár a villamoson ülve is szurkolhatnak a női és férfi válogatottnak.

A Vízilabda Szurkolói Villamos péntektől egészen a hónap végéig jár majd Budapesten, három vonalon, a 24-esen a Közvágóhíd és a Keleti pályaudvar, az 50-esen a Határ út és a pestszentlőrinci Béke tér, valamint a 61-esen a Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között lehet vele találkozni. A járaton elhelyezett monitorokon megismerkedhetnek az utasok a férfi és a női válogatott játékosaival, nyomon követhetik majd a július 14-én kezdődő Eb eseményeit, ugyanakkor fényképes tudósításokat is olvashatnak a sportág korábbi sikereiről, például a férfi együttes tavalyi világbajnoki győzelméről is.

Címkék: vízilabda
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu