800 milliót költöttek a Sportuszodára

Szerző: MTILétrehozva: 2014. július 8. 15:08
Befejeződött a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda korszerűsítése, így tökéletes körülmények várják a hétfőn kezdődő vízilabda Európa-bajnokságra érkező csapatokat és szurkolókat - tudatta a munkálatokat végző Nemzeti Sportközpontok.


Amint az a közleményből kiderült, 800 millió forintos beruházás nyomán újult meg a nyár egyik legnagyobb hazai sporteseményének otthont adó margitszigeti sportuszoda.

Az elmúlt hónapokban az NSK - a Magyar Vízilabda Szövetség kéréseit is kiszolgálva - a létesítmény több részét felújította, illetve korszerűsítette: új lelátó várja a szurkolókat, megtörtént a medencék fugázása, kifestették az öltözőket, sikerült rendbe tenni a főépület mindkét szintjén a napozóteraszokat, tökéletesítették a világítást és a hangosítást, a kamerarendszert pedig kicserélték. Kívülről is megszépült az épület, eltávolították ugyanis az uszodát elcsúfító graffitiket - olvasható a dokumentumban.

A július 27-ig tartó Európa-bajnokság hétfőn rajtol, a magyar válogatottak közül a férficsapat mutatkozik be előbb: Benedek Tibor szövetségi kapitány legénysége a nyitónap zárómérkőzésén, 20.30 órától a spanyolokkal száll vízbe. A kontinensviadal ideje alatt a Hajós-Széchy Uszoda medencéit a nagyközönség nem használhatja, és a Császár-Komjádi Uszoda is a szokásostól eltérő nyitva tartással üzemel.

Címkék: vízilabda
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu