Yaya Tourét sértegették Moszkvában

Létrehozva: 2013. október 24. 11:48
Hivatalosan panaszt tett az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA) a Manchester City, miután a CSZKA Moszkva szurkolói rasszista sértésekkel illették Yaya Tourét a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.


 

A 2-1-re győztes angolok elefántcsontparti csapatkapitánya a második félidő elején dühösen jelezte Ovidiu Hategan játékvezetőnek, hogy a hazai táborból majomhuhogással hergelik őt. A román bíró rögzítette az esetet a jelentésében, a londoni klubvezetők pedig tiltakoztak az UEFA delegáltjánál.

"Az UEFA-nak lépnie kell, ennek véget kell vetni. Be kéne zárni a stadiont néhány meccsre vagy akár néhány évre" - jelentette ki Touré a lefújás után. Az UEFA májusban döntött a fajgyűlölet elleni erőteljesebb fellépésről, és a mérkőzések előtt rendszeresen felhívásokat tesz közzé a pályákon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Agüero a továbbjutás felé repíti a Cityt
VIDEÓ! Hatalmas lépést tett a továbbjutást a Manchester City, amely Sergio Agüero duplájával még a szünet előtt fordítani tudott Moszkvában, a CSZKA otthonában, a szerda kora esti Bajnokok Ligája-összecsapáson. A hajrában...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Yaya Touré
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu