Xabi Alonso elhagyhatja a Realt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 21. 12:55
Spanyol sajtóértesülések szerint Xabi Alonso egyre közelebb kerül ahhoz, hogy elbúcsúzzon a Real Madridtól. Miután lágyéksérülése sokáig kivonta őt a forgalomból, és a műtét utáni felépülése sem a tervek szerint haladt, a helyét már betöltötték a kezdőcsapatban. Nehéz lenne visszakerülnie.


 

A 31 éves világ és Európa-bajnok védekező középpályás május óta nincs játékban, elsősorban lágyéksérülése gyógyult lassan, de augusztusban a jobb lábközépcsontját is meg kellett műteni.

Xabi Alonso szerződése jövő nyáron jár le, de a Real Madrid vezetői eddig nem kínáltak neki újat, és egyelőre várakozó állásponton vannak a játékos sorozatos sérülései miatt.

Azonban nem csak ez az egyetlen gond. A klub nyáron 32,2 millió euróért megvette a 23 éves Asier Illarramendit, aki azóta vissza is tért, és eddig két meccsen játszott ugyanazon a poszton. Ráadásul remekül, ezért Carlo Ancelotti vezetőedzőnek nincs is oka váltani.

Azt még nem tudni, Xabi Alonso jövője hol folytatódhat, de több élklub is érdeklődik iránta külföldről, többek között egykori csapata, a Liverpool FC.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újra megműtötték Xabi Alonsót
Megműtötték csütörtökön Xabi Alonsót, a spanyol labdarúgó-bajnokságban legutóbb ezüstérmes Real Madrid válogatott középpályását, akinek a szerdai edzésen eltört a jobb lábközépcsontja....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Xabi Alonso: Nem térek vissza
A spanyol sajtó szerint a nyár folyamán távozhat a Real Madridtól, a brit pedig arról cikkezik, hogy a Premier League-be tart, ám Xabi Alonso friss nyilatkozatában szűkszavúan kizárta a visszatérés lehetőségét....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Xabi Alonso
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu