Wenger vinné Llorentét, a Juve nem adja

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 7. 11:17
Brit sajtóinformációk szerint Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere már januárban leigazolná Fernando Llorentét, a Juventus nyáron igazolt spanyol csatárát, a londoniak ugyanis nem valami erősek ezen a poszton. Az olaszok viszont nem adják.


 

Az Arsenal egyetlen igazi középcsatára jelenleg a francia Olivier Giroud, akinek ugyan nem lehet panasz az idei teljesítményére, és nyilván kényelmes is lehet, hogy nincs igazi vetélytársa, de Arsene Wenger, a klub menedzsere mindenképpen erősíteni szeretné ezt a posztot.

A nyáron Luis Suárezzel (Liverpool FC) és Wayne Rooney-val (Manchester United) próbálta, sikertelenül, de mivel az Ágyúsok a szezonban három fronton is komoly harcra készülnek (Premier League, Bajnokok Ligája, FA-kupa), záros határidőn belül találniuk kell valakit Giroud mellé/mögé.

Mint arról már a SportHíradó is beszámolt, az Arsenal legújabban Fernando Llorentét szerette volna megszerezni a Juventustől, legalább kölcsönbe, és az ügy azóta is terítéken van, viszont Giuseppe Marotta, a Juve sportigazgatója figyelmeztette a londoniakat, hogy a spanyol nem eladó.

"A játékos nem eladó, soha nem is volt az, és velünk is marad - nyilatkozta Marotta az olasz Tuttosportnak. - Nagyon bízunk benne, lassan eléri a tökéletes fizakai kondícióját. Örülünk, hogy itt van, és annak is, hogy a csapattal együtt fejlődik."

A 28 éves, 22-szeres spanyol válogatott Llorente a nyáron hagyta ott az Athletic Bilbao csapatát, miután lejárt a szerződése, és 2017 nyaráig írt alá a bajnoki címvédő Juventushoz. Azonban eddig nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, a médiában ezért már szóba is került januári kölcsönadása.

Eddig tíz meccsen három gólt szerzett, de az utolsó hat meccsből ötön már kezdőként számított rá Antonio Conte, a Juve vezhetőedzője. Valami megváltozott Torinóban, ahol arra azért fel kell készülniük, hogy fizetésben nem tudják felvenni a versenyt a Premier League nagy klubjaival.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenal mentheti meg Llorentét
Az Arsenal kölcsönszerződéssel próbálna menekülőutat kínálni a Juventusban egyelőre csak a padon ücsörgő Fernando Llorentének. A Daily Mail szerint már tárgyaltak is a felek egy januári váltásról....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu